Onze Diensten

The Secret of Success

Vandaag zijn meer dan 1 miljoen mensen dagelijks professioneel of vrijwillig actief in één van de 152.000 non-profit organisaties in België. 

 

Of het nu gaat om een museum, een NGO, een culturele of sportorganisatie, artiesten of zorgwerkers, … zij moeten allen hun verhaal kunnen vertellen om te laten zien hoe ze het verschil kunnen maken. Ze willen mensen raken en overtuigen om te participeren, hen te sturen of aan te sluiten of aanmoedigen om waardevolle culturele, sportieve of erfgoedzaken te bezoeken.

 

Het complexe medialandschap en de social media zorgen ervoor dat al deze verhalen weinig of niet gevonden worden door het brede publiek. Hierdoor hebben organisaties het moeilijk om de broodnodige aandacht van het publiek en media te trekken en te behouden. Ze hebben nood aan professionele communicatie en marketing. Dit is de eerste stap naar hun fundraising die de basis vormt van hun Qualified Views.

 

De recente wijzigingen in de vennootschapswetgeving zorgt er ook voor dat VZW’s ook qua werking en beheer een groeiende nood hebben aan professionalisme en verzelfstandiging. 

 

Toolbox Media Group engageert zich om non-profitorganisaties te begeleiden en te coachen bij de professionalisering van hun beheer, marketing en communicatie en zet hen, zonder zware investeringen, op weg naar meer naambekendheid, meer publiek en meer inkomsten. We doen dit op een persoonlijke manier, op maat van de organisatie en haar publiek. Geen bandwerk, wel no-nonsens zonder overbodige tussenstappen en met de nodige partners.

Afspraakplanning

Wij plannen uw afspraken. Tal van bedrijven doen beroep op Marc om de aanzet te geven naar een volle agenda.

learn more

Strategie

Stategisch advies op maat. U wil groeien of besparen? Wij helpen u naar de juiste beslissing.

learn more

Leadgeneration

Cold Calling is een intensieve manier om met kennis van zalen nieuwe klanten te werven. TMG genereerde de voorbije maanden reeds 984 leads voor haar klanten met 153 getekende contracten

learn more

Communicatie

Uw communicatie aan ons overlaten? Dat kan! Wij helpen u met een meetbare communicatie en bouwen mee aan uw resultaten..

learn more

Marktonderzoek

Wil u iets testen bij uw leden, klanten of volgers? Wij bouwen een online en offline spoor als start van uw marktonderzoek.

learn more

Webdesign

Onze webdesigners staan klaar om u de gepaste oplossing aan te reiken

learn more

Consulting

Advies op maat van uw organisatie. Wij helpen u naar de juiste leveranciers

learn more

Event-Organisatie

Wij organiseren samen met onze partners events van A tot Z

learn more