Over Ons

Toolbox Media Group

– Toolbox Media Group is géén klassiek marketing bureau en heeft een unieke en tot nog toe in België zeldzame positionering door de prominente plaats van de non-profit organisaties in de missie en ambitie van Toolbox Media Group.
– Toolbox Media is vooral enig in zijn soort door type dienstverlening naar non-profit organisaties toe:
o Actieve inzet op de professionalisering en verzelfstandiging van de non-profitsector als core-business.
o Onze dienstverlening in strategie, werving en communicatie vanuit 2 standpunten:
– als gids / coach
– als uitvoerende kracht
o Onze no-nonsens aanpak. Toolbox Media Group is geen bedrijf dat grote theorieën verkondigd, mooie plannen of studies maakt en dan verdwijnt. We ontwikkelen hands-on plannen voor onze klanten en rollen te tegelijk ook uit.
o Onze persoonlijke aanpak. Onze mensen worden bijna letterlijk één met de klant. Ze worden één van hen en helpen zo de organisatie van binnenuit. Geen overdreven automatisering, maar persoonlijk contact is de basis van ons succes. Geïntegreerde strategie die moet leiden tot mutuele groei.
o Onze kennisdeling. Toolbox Media Group kan buigen op meer dan 25 jaar praktische ervaring in non-profit beheer, marketing en communicatie. Gilles heeft tevens door zijn verleden als artiest 15 jaar lang samen gewerkt met allerhande non-profit organisaties en beschikt over een netwerk van partners.